Familieteater, Barnetimen for de minste, allsang og opplevelser står på programmet gjennom hele sommeren. Ute på tunet kan barna hilse på søte husdyr, og i Snekker Andersens verksted kan de snekre gaver til tanter, onkler og besteforeldre. Men Prøysenhuset kan besøkes gjennom hele året, og byr på opplevelser som er like aktuelle for alle generasjoner!

Sommer i Prøysen

Fra 1. juli til 8. august arrangeres festivalen «Sommer i Prøysen» med opplevelser og aktiviteter for store og små. La dere engasjere av familieteateret og hør om Alf prøysens oppvekst i programposten, «Dørstokken heme». Hils på dyrene i Kusvea, gå på oppdagelsesferd i Mikkelikskiskogen og besøk Frøken Kråke i Nøttelitens klatreløype. I forestillingen, «Vara med på livet» får dere et rørende innblikk i livet til Alf Prøysens mor, Julie Prøysen. Kafe Julie serverer deilig mat og drikke gjennom hele festivaldagen. Alle opplevelser og aktiviteter er inkludert i dagsbilletten.

Det er tre ulike familieteater som rulleres; «I Bakvendtland», «Duste-Mikkel» og «Å huttetuttetei».

Konsertopplevelser

Vil du på konsert i sommer bør du ta en titt på konsertrekken under Sommer i Prøysen. Fire velrennomerte artister står på utescenen for å skape gode, etterlengtede musikkopplevelser sammen med publikum:
 
Maria Mena | 3. juli kl. 18.00 & 20.30
Dance with a Stranger | 22. juli kl. 20.00
Frida Ånnevik | 23. juli kl. 18.00
Henning Kvitnes | 7. august kl. 20.00 

Les mer på Proysenhuset.no