Slik blir kvelden

17.30: Konsertområdet åpnes for publikum

18.30: Offisiell åpning
Medvirkende: fylkesordfører Even Aleksander Hagen, Nye Veier ved Jarle Kristian Tangen, Sparebank1 Østlandet ved Hans Olav Wedvik, ordfører Anita Ihle Steen og kommunedirektør Jørn Strand. Musikalske innslag ved Maren Aarskog og Giovanni Poltronieri.

Ca. 19.00: Gaute Ormåsen med band

Ca. 20.20: Trond Svendsen & Tuxedo

Ca. 22.00: Hellbillies

Mat- og drikkeservering er åpen fra 18.30-23.30.

Alkoholsalget avsluttes 23.15.

Sikkerhet

PSS Securitas har sikkerhetsansvaret inne på arenaen og er godt bemannet. Politi er tilstede både inne på arenaen og ute i Mjøsparken og er også i båt ute på Mjøsa.

Røde Kors er også tilstede med personell, ambulanse m.m.

Dette er ikke tillatt å ha med inn på konsertområdet

  • Flasker/drikke
  • Mat
  • Stoler, herunder alle typer stoler
  • Skarpe gjenstander
  • Paraplyer/parasoller
  • Dyr av alle slag

Servering

På nordre side av arenaen finner du Bolstad ved Mjøsa og Wood Hotel. Her finner du barområde med øl/vin/mineralvann og matservering (rein i pita og pulled pork). Her er det også sitteområde for de som har bestilt bedriftspakker. På nordre side av arenaen finner du God & Mett Gastrobar med barområde med øl/vin/mineralvann. 

Prisliste - Wood Spiseri

Øl: 130, –
Vin: 130, –
Cider: 130, –
Monster: 65, –
Alkoholfri øl: 60, –
Mineralvann: 50, –

Ingen av serveringsstedene tar imot kontanter. Betaling med bankkort og Vipps.

Inngang

Arrangementet har én inngang, og denne ligger mot sør. Se kart. Dersom du ønsker å gå ut av området i løpet av kvelden vil du få et stempel som fremvises når du vil gå inn igjen.

HC

Det er etablert egen hc-rampe med god sikt til scene midt på arenaen. Det er også hc-plasser i de to nedre trinnene i Mjøsamfiet.

Billetter

 

Billetter sjekkes i inngang. Det er egen sluse for bedriftsbilletter og hc med ledsagere. Bedrifter som har kjøpt bedriftspakke får utdelt sine bonger i inngangen.

Det er mulig å kjøpe billett i inngang, med forbehold om utsolgt. Disse selges kun med Vipps. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd, på www.ticketmaster.no.  

Forbud mot engangsgriller

På grunn av økende skogbrannfare er det ikke ønskelig at man bruker engangsgriller i Mjøsparken. Det er plassert ut kullgriller i parken som vi oppfordrer til å bruke ved grilling.

Sitteplasser

Mjøsamfiet har 2.600 sitteplasser. Disse er ikke mulig å reservere, men du er velkommen til å benytte dem hele kvelden. Det vil også være et mindre sitteområde ved nordre serveringsområde. Det er ikke tillatt å ta med egen campingstol. Sitteunderlag er mulig å få kjøpt på området og det er tillatt med teppe e.l.

Reiser du kollektivt?

Buss: Nærmeste bussholdeplasser er Granerudjordet eller Brumunddal Sentrum.

Tog: Brumunddal Stasjon

Går du?

Elvepromenaden er en fin vandring mellom Brumunddal sentrum og Mjøsparken.

Kjører du bil?

Se arenakart for oversikt over parkeringsplasser.

Kjører du båt?

Brumunddal båthavn har gjestebåtplasser. Parker inn og ut og ikke langsmed for å gi plass til flest mulig. Større båter bør legge seg i indre del av båthavna langs med Skibladnerbrygga.

NB! Parkering foran drivstoffanlegg er ikke tillatt.

Skal du campe?

Kontakt Topcamp Mjøsa for overnattingsmuligheter. NB! På grunn av sikkerhet er rasteplassen Sukkertoppen stengt for innkjøring og publikum i tidsrommet 10/6 kl. 07.00 til 11/6 kl. 01.00.