Kjøp billetter her 

Sommeren 2025 avslutter Åge Aleksandersen turnélivet med Sambandet. Konsertene i 2024 og 2025 blir de siste de gjør sammen, og de skal selvsagt gå ut med et smell! Vi er stolte over at de har valgt Mjøsparken som en av fem arenaer i sin avslutningsturné. 

Albumklassikere som «Ramp», «Levva Livet» og «Eldorado» og en enorm låtkatalog som har truffet millioner av hjerter. Tusenvis av konserter fra Kirkenes i nord til Lindesnes i sør, ja til og med i selveste Royal Albert Hall.

Denne kvelden står også STAUT og Anna of the North på scenen i Mjøsparken. Med hele åtte albumutgivelser bak seg, er STAUT godt kjent for låter som «Sjå sole», «Slepp me inn» og «Vallesbrur». Etter STAUT, er det pop-kometen Anna of the North som entrer scenen. Anna Lotterud fra Gjøvik er blant Norges største internasjonale stjerner, og nærmer seg vanvittige 1 milliard streams på Spotify. Hun har tre albumutgivelser bak seg, og etter at hun deltok i TV2-programmet Hver gang vi møtes i 2022 ble hun rikskjendis og «hele Norges Anna». 

Velkommen til en uforglemmelig kveld i Mjøsparken!