Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Foto av initiativtakere til konsert

Symfonisk familiekonsert i Mjøsparken

I anledning Alf Prøysens 110-årsjubileum arrangeres «Familiekonsert med KORK og landets beste artister» i Mjøsparken lørdag 15. juni kl. 18.00 Det er Arthur Buchardt som er initiativtaker til konserten, hvor Prøysenhuset medvirker. Overskuddet fra konserten gis i gave til Kreftforeningen.

DDE og CC Cowboys

Ta med dine ansatte på Mjøsparken Live

Skal dere ha sommeravslutning for bedriftens ansatte, eller ønsker du å invitere forretningsforbindelser til årets største arrangement i Ringsaker? Da er Mjøsparken Live 8. juni stedet å være! 

Les mer
Bilde av artisten Randi Oline

Randi Oline til Mjøsparken Live 2024

Randi Oline fra Brøttum ga ut sine første tre singler i fjor, og slo gjennom med et brak i november, da hennes versjon av Kristoffer Cezinando Karlsens «Kristoffer Robin» var Norges mest strømmede låt med over 2 millioner streams!

Les mer
Skisser av planer for Mjøsparken

Åpner restaurant, lounge og strandbar

Nok et signalbygg skal reises i Mjøsparken. Bygget skal inneholde pizzeria, bryggeri, lounge, strandbar og basseng på taket. De første tilbudene åpnes allerede til sommeren. 

Les mer
Mjøsa Hundepark

Mjøsa hundepark

Velkommen til Mjøsa Hundepark! Her kan hunder og deres eiere strekke på beina, bryne seg på hinderløype og boltre seg på et område tilrettelagt for aktivitet og trivsel. 

Les mer
Overnatting Sveinhaug gård

Overnattingsmuligheter

Dersom du planlegger et besøk til Mjøsparken og Ringsaker er det et vell av muligheter for overnatting. Du kan bo rett ved siden av parken på Wood Hotel Mjøstårnet – verdens høyeste trebygning. Eller kanskje du vil bo i en tretopphytte eller på en Mjøsgård? 

Les mer