Mer enn 5000 publikummere har allerede sikret seg billetter til Mjøsparken Live 2025, etter at det ble kjent at Åge & Sambandet runder av rockekarrieren med et smell i konsertarenaen i Mjøsparken. 

– Dette blir en uforglemmelig kveld. Åge Aleksandersen & Sambandet har vært et ikon i norsk rockehistorie i over 50 år, og vi er svært stolte over at de har valgt ut Mjøsparken som en av frem arenaer for sin avslutningsturné: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Mjøsparken i Brumunddal, sier kommunedirektør i Ringsaker kommune, Jørn Strand.  

«Valdrisene» kommer 

– Det er «valdrisene» i STAUT som er først ut i Mjøsparken 7. juni, og vi er sikre på at det blir fullt trøkk fra første tone, sier leder for utviklingsavdelingen i Ringsaker kommune, Monica Østenheden. 
 
Med hele åtte albumutgivelser bak seg, er STAUT godt kjent for låter som «Sjå sole», «Slepp me inn» og «Vallesbrur». 

– STAUT er et av Norges beste liveband. Med sine folkemusikkinspirerte rockelåter frir de til tre generasjoner og vil sette stemningen for resten av kvelden, legger Østenheden til.

Drømmepop med Anna of the North 

Etter STAUT, er det pop-kometen Anna of the North som entrer scenen. Anna Lotterud fra Gjøvik er blant Norges største internasjonale stjerner, og nærmer seg vanvittige 1 milliard streams på Spotify. For tiden spiller hun for utsolgte hus i Paris og Mexico. Hun har tre albumutgivelser bak seg, og etter at hun deltok i TV2-programmet Hver gang vi møtes i 2022 ble hun rikskjendis og «hele Norges Anna». 

– Vi gleder oss enormt til å høre Annas særegne drømmepop i Mjøsparken. Dette blir garantert en magisk opplevelse, sier rådgiver i utviklingsavdelingen, Henriette Enger. 

Foto av Jørn Strand, Henriette Enger og Monica Østenheden
Klare for festivalkveld 7. juni: Kommunedirektør Jørn Strand, rådgiver Henriette Enger og sjef for utviklingsavdelingen i Ringsaker kommune, Monica Østenheden.

Sikter mot publikumsrekord 

Et eventyrlig forhåndssalg så langt tegner i retning av publikumsrekord for Mjøsparken Live 2025.  

– Salget har gått svært bra så langt. Nå som lineupen er komplett, er vi sikre på at Anna of the North og Staut vil appellere til et enda bredere publikum - på tvers av sjangre og generasjoner. Vi gleder oss, avslutter Østenheden.