Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hva skjer i Mjøsparken?

28
mai
KL. 12:00
Brumunddal

Velkommen til en dag med historisk sus når Furnes historielag inviterer til byvandring i Brumunddal. Rusleturen vil ta en times tid, og tar for seg Nygata spesielt. Historielaget vil fortelle om virksomheter og litt om sentrale personer som har hatt sin tilknytning til gata.

Les mer
04
juni
KL. 12:00
Mr Toons

Velkommen til loppemarked i gågata og sirkusshow og sirkusskole med Mr. Toons på torget i Brumunddal.

Les mer
11
juni
KL. 12:00
Korps Brumunddal

Brumunddal Brass gjentar fjorårets suksess med korpsfestival på torget i Brumunddal. Ringsaker Janitsjar, Brumunddal gutte- og jentemusikk, Furnes musikkkorps og Nes Musikkforening er blant korpsene som sammen med Brumunddal Brass er festivalklare på torget denne lørdagen.

Les mer
17
juni
KL. 19:30
Brumunddal uteservering
En smak av sommer Brumunddal

Det blir skikkelig bakgårdsstemning når byens serveringssteder og lokale artister inviterer til en urban touch av sommer i Brumunddal. Gjestene bestiller selv bord direkte hos ønsket spisested. 

18
juni
KL. 12:00
180622-hsymfoniork-brumunddal_nettsidetilpasset
Familiekonsert med Hedmarken Symfoniorkester

Ringsaker kommune inviterer til storstilt familiekonsert med selveste Hedmarken Symfoniorkester på torget i Brumunddal. 

22
juni
KL. 11:40
Mjøsas hvite svane ved Skibladnerbrygga i Mjøsparken
Skibladner i rutetrafikk

Mjøsas hvite svane går i rutetrafikk fra Mjøsparken kl. 11.40 og 15.45 hver onsdag og fredag fra 22. juni til 12. august. Ved dagens første avgang fra skibladnerbrygga vanker det Prøysenstemning med live-musikk på bryggekanten hver dag gjennom rutesesongen. 

23
juni
KL. 19:00
Sankthansfeiring i Mjøsparken
St. Hans-feiring i Mjøsparken

Det blir sankthansfeiring med stort bål i Mjøsparken i år. Ta med familie og venner på en fin feiring. 

02
juli
KL. 12:00
Prøysenhuset
Sommer på torget: Prøysen

«Sommer i Prøysen» er i gang i Ringsaker og vi inviterer til Prøysen-underholdning på torget i Brumunddal. Hit kommer formidlere fra Prøysenhuset med musikalske smakebiter fra festivalprogrammet.

09
juli
KL. 12:00
Buttekvern seniordans
Buttekvern seniordans

Buttekvern seniordans er tilbake med gladstemning og svinger seg på torget i Brumunddal. Helt siden åpningen av torget i 2013 har seniordanserne danseglede vært en tradisjon på torget i Brumunddal.

23
juli
KL. 12:00
Ulf Storbekk og Rune Holme
Konsert med Ulf Storbekk og Rune Holme

Ulf Storbekk og Rune Holme setter sommerstemninga med kjente og kjære visesanger og engelske poplåter på torget i Brumunddal. 

12
aug.
KL. 21:00
Brumunddal uteservering
Festkveld i Brumunddal - konsert med Staut

Sommerens store konsertbegivenhet på torget i Brumunddal. Området åpnes kl. 20.00, og kl. 21.00 er det konsertstart og oppvarming med Darkwood Boys før selveste Staut entrer scenen. Kvelden avsluttes med Ry Bradley med venner. 

13
aug.
KL. 16:00
Ta sjansen i Mjøsparken

Ringsaker kommune, Brumunddal Lions og Sirkula ønsker velkommen til Ta sjansen i Mjøsparken. Klassikeren "Ta sjansen" fra Holmenkollen på 80- og 90-tallet ble en stor suksess i Mjøsparken i 2021. 12 lag konkurrerte om raskeste tid fra «start tårnet» og ut til «bjella».

Les mer
03
sep.
KL. 12:00
Mjøsparken
Kreftforeningens Stafett for livet

Velkommen til Kreftforeningens Stafett for livet Ringsaker 2022! Kreftforeningen inviterer deg til å delta enten som fighter eller deltaker 3.-4. september i Mjøsparken. Mer informasjon finner du på kreftforeningen.no