Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hva skjer i Mjøsparken?

12
aug.
KL. 21:00
Brumunddal uteservering
Festkveld i Brumunddal - konsert med Staut

Sommerens store konsertbegivenhet på torget i Brumunddal. Området åpnes kl. 20.00, og kl. 21.00 er det konsertstart og oppvarming med Darkwood Boys før selveste Staut entrer scenen. Kvelden avsluttes med Ry Bradley med venner. 

13
aug.
KL. 16:00
Ta sjansen i Mjøsparken

Ringsaker kommune, Brumunddal Lions og Sirkula ønsker velkommen til Ta sjansen i Mjøsparken. Klassikeren "Ta sjansen" fra Holmenkollen på 80- og 90-tallet ble en stor suksess i Mjøsparken i 2021. 12 lag konkurrerte om raskeste tid fra «start tårnet» og ut til «bjella».

13
aug.
KL. 17:00
Gitar
Live underholdning hos City Mjøsparken

Sommer, sol og live musikk hos City Mjøsparken! Hver lørdag fra 2. juli - 13. august vil ulike trubadurer underholde ved uteserveringen fra kl. 17.00. 

Velkommen!

19
aug.
KL. 18:00
UngdomsLive Mjøsparken

Vegard Harm kommer til Mjøsparken! Han lager show ispedd humor og alvor! Det blir danseshow med PS Dans og «Captain Frodo» gjør ting med kroppen du ikke trodde var mulig.

Les mer
20
aug.
KL. 12:00
The Police Recruits

Ringsaker kommune ønsker velkommen til konsert med The Police Recruits! Bandet er et The Police tribute-coverband med base i Brumunddal.

Les mer
27
aug.
KL. 12:00
Kunstvandring Innlandet

Ringsaker kommune fyller torget og gågata i Brumunddal med kunst og inviterer nettopp deg som enten er utøvende kunstner eller som driver med kunst på hobbybasis til å bidra denne dagen.

Les mer
03
sep.
KL. 12:00
Mjøsparken
Kreftforeningens Stafett for livet

Velkommen til Kreftforeningens Stafett for livet Ringsaker 2022! Kreftforeningen inviterer deg til å delta enten som fighter eller deltaker 3.-4. september i Mjøsparken. Mer informasjon finner du på kreftforeningen.no