BUA Ringsaker låner ut utstyr gratis til alle som oppholder seg i parken. Trenger du rulleskøyter, sparkesykkel eller skateboard til å bruke i skateparken, eller har du lyst til å prøve SUP-brett på Mjøsa? Da har BUA utstyr til deg. Du får også lånt hjelmer, redningsvester, ulike typer baller, kubb-spill, frisbee og annet utstyr du måtte trenge. 

– Mange stopper innom parken på vei til hytta eller på norgesferie , og har ikke med seg utstyr i bilen. Da er det kjekt å kunne låne av oss når barna har lyst til å leke i skateparken eller spille basketball, sier Ulrik Monsen i BUA Ringsaker. Han har sommerjobb i BUA denne sommeren, og ser frem til fine dager i parken. 

– Dette er også et fint tilbud for å få prøvd ut nye aktiviteter. Tilbudet er gratis, som gjør det veldig inkluderende. Alle som ønsker kan låne utstyr av oss i inntil én time om gangen, sier Silje Tvihaug

Åpningstider i Mjøsparken:

Mandag: 09.00 - 13.30
Tirsdag: 09.00 - 13.30
Onsdag: 09.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 13.30
Fredag: 09.00 - 17.00

BUA Ringsaker på Parketten i Brumunddal er åpent som vanlig hele sommeren. Her kan man få lånt utstyr som man ikke får lånt i Mjøsparken. Dette gjelder for eksempel kajakk, kano, hengekøyer, telt og annet. Se BUA Ringsakers nettside for mer informasjon.