I Mjøsparken er aktivitetene og opplevelsene gratis for alle, enten du vil skate, leke, spille petanque eller nyte sommerdagen på Mjøsas fineste badestrand. Du har sikkert sett Mjøstårnet der det ruver langs E6 i Brumunddal. Det er ikke alle som vet at rett ved siden av Mjøstårnet, som inntil nylig hadde status som verdens høyeste trebygning, så ligger det en fantastisk oase. 

Ulrik og familien har visst om Mjøsparken, men har aldri besøkt den før i dag. Sommeren er i gang og været er nydelig. Det er ikke bare Ulrik og familien som har kommet hit for å nyte en fin sommerdag spekket med innhold, for badegjestene strømmer nemlig til fra alle hold. 

– Med bare en 30 minutters kjøretur hjemmefra kommer vi helt klart til å legge turen hit oftere. Barna stortrives, smiler mamma Johanne Norstrøm. 

Paret legger ikke skjul på at de er imponert over anlegget. Den lune bukta i Mjøsparken er tilrettelagt med en flott sandstrand, badebrygge og en baderampe som gjør det trygt også for bevegelseshemmede og små barn. 

Ulrik gjør gladelig hoppe- og stupetriks for datteren fra brygga, og ifølge Herman (5) og Iben (7) var det beste med dagen å spille minigolf og bade. 

Alle foto: Robert Eik