Holmen og Bolstad driver allerede «Bolstad Restaurant» på Rudshøgda, og de som besøker «Bolstad ved Mjøsa» på Pumpehusplassen til sommeren vil kjenne igjen deler av menyen derfra.

«Bolstad ved Mjøsa»

– Vi skal servere kortreist og lokalprodusert kvalitetsmat som du kan sette deg ned og nyte sammen med et glass vin, en øl eller mineralvann. Vi tar med oss vår hjemmelagede pizza og hjemmelagede is. Men vi vil også servere rask mat som du kan ta med deg og spise på stranda, sier Holmen og Bolstad.

Planen er å starte opp serveringen i «Bolstad ved Mjøsa» i mai, slik at de er innkjørt til nasjonaldagen, 17. mai.

Velkjent gubbe

På Kioskplassen blir det gjensyn med «Godterigubben» som var et populært innslag i fjor.

–  I kiosken skal vi fortsette å ha det kjappe og enkle: Popcorn, baconcrisp, slush, is, vaffel, kaffe, toast og mineralvann i første omgang – i helgene fra påske og fram til sommeren. I sommerferien vil vi antagelig også selge wienerpølser og bagetter, sier Bratvoldengen.

«Godterigubben» satser på en utvidelse av slushtilbudet, og monterer en egen slushvegg på utsiden av kiosken. Der blir det selvbetjening, slik at barna kan fylle slushbegrene selv. I tillegg fortsetter Bratvoldengen med utleie av utstyr til minigolfen.

Godt fornøyd

Byutvikler Monica Østenheden er glad for å ha fått på plass gode drivere til serveringsstedene i Mjøsparken.

– Vi er veldig fornøyde! Bolstad Restaurant er et strålende tilskudd til restaurantbransjen i Ringsaker, og vi er veldig glade for at de nå også blir å finne i Mjøsparken. De brenner for bruken av lokale og naturlige råvarer i sesong, de er drivende dyktige i sosiale medier og ikke minst lager de fantastisk god mat, sier hun.

Hun er også glad for at Godterigubben er klar for en ny sesong i parken.

– Rune er en rutinert kioskdriver med stor interesse for kundene. Han har studert folks bevegelser i Mjøsparken og hvordan de benytter seg av den, og er en av de som kjenner Mjøsparken aller best. Han er lydhør for hva kundene ønsker seg og tilfører oss mye kunnskap og idéer i tillegg til å drifte et populært kiosktilbud, sier Østenheden.

På Pumpehusplassen er det City Meet & Eat som tidligere har hatt serveringen.

– City Meet & Eat gjorde en stor og viktig jobb med å bygge opp tilbudet i Mjøsparken de første årene, og vi er takknemlige for det gode samarbeidet vi har hatt med dem, sier hun.