Selv om det har regnet litt de siste dagene, gjelder fortatt bål- og grillforbudet. Derfor er den tradisjonelle bålbrenningen erstattet av båtkortesje og sankthanskonsert.

Fra kl.  17.00 er Bolla Pinnsvins familierebusløype åpen. Finn løsningsordet og bli med i trekningen av familiebilletter til Prøysenfestivalen!

Kl. 17.45 går startskuddet for båtkortesjen fra Jessnes med Brumunddal båtforening og Båssenden båtforening i spissen. Politibåten leder an. Båtkortesjen avslutter utenfor Mjøsparken og bak scena.

Kl. 19.00 blir det konsert med selveste Lars Fredrik Børresen, som sammen med Magnus Østvang på tangenter – kjent fra Return – lover høy allsangfaktor. Hit kommer også Bolla Pinnsvin, Hogne Moe og Marie Beate Rise fra Prøysenhuset.

På grunn av det gjeldende bål- og grillforbudet oppfordrer vi til å ta med noe godt påsmurt i piknikkurven eller benytte serveringstilbudet i Mjøsparken.. Erfaring tilsier at det blir mye folk i Mjøsparken under sankthansfeiringen. Vi anbefaler publikum å være ute i god tid og å la bilen stå hvis mulig.

Programledere for kvelden er Henriette Enger og Monica Østenheden.