Opplevelse og atmosfære 

Sammen med lydene av dampmotor og skovlehjul som pløyer vannet, settes stemningen allerede fra bryggekanten før ombordstigning. Det er den samme opplevelsen å seile med skipet i dag som på Bjørnstjerne Bjørnsons tid for mer enn 160 år siden. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte atmosfæren og landskapet som glir forbi, som en velfortjent pause fra det hastige livet vi lever i det daglige. 

Et uforglemmelig seilas 

Restauranten ombord har førsteklasses renommé som spisested, så hele turen er lagt til rette for å nyte. Det er det også mange som gjør. Skibladner krysser vannet på langs og på tvers mellom mange brygger rundt Mjøsa, og har kapasitet til å ta med tusenvis av passasjerer i løpet av en sommersesong. En tur med den hvite svanen lar seg lett kombinere med andre flotte opplevelser. For eksempel med sykkel, som du får ta med om bord mot å løse en egen billett. Da kan du enkelt sette sammen din egen opplevelsespakke, for eksempel med et besøk på Maihaugen på Lillehammer, en tur til Domkirkeodden på Hamar, eller med en sykkeltur rundt vakre Helgøya - kombinert med et uforglemmelig seilas på Norges største innsjø Mjøsa. 

Sikre deg plass 

Du velger selv om du vil seile rundtur med på- og avstigning fra samme brygge eller til en av de andre Skibladnerbryggene på ruta som endestasjon for turen. For å sikre deg plass kan det være greit å forhåndsbestille billetter, og ikke glem å reservere bord hvis du ønsker full pakke med servering om bord. God tur! 

Se rutetider og priser på skibladner.no