Bolstad ved Mjøsa

Serveringsstedet «Bolstad ved Mjøsa» finner du på Pumpehusplassen i Mjøsparken. Her får du kjøpt kortreist og lokalprodusert kvalitetsmat som du kan sette deg ned og nyte sammen med et glass vin, en øl eller mineralvann. Menyen består av Bolstads hjemmelagede pizza og hjemmelagede is, i tillegg serverer de rask mat som du kan ta med deg og spise på stranda.

Havna

Enten du er ute etter en avslappende kopp kaffe, en deilig matbit fra kafeen eller fristende retter fra foodtrucken, vil «Havna» være det perfekte stedet for deg. «Havna» er plassert ved båthavna mellom Wood Hotel og Mjøsparken. 

Havna er åpen i skolens ferier. 

Kiosk

I kiosken får man kjøpt popcorn, baconcrisp, slush, is, vaffel, kaffe, toast og mineralvann. «Godterigubben» satser på en utvidelse av slushtilbudet, og har satt opp en egen slushvegg på utsiden av kiosken. Der er det selvbetjening, slik at barna kan fylle slushbegrene selv. 

Wood Spiseri by Frich's

Wood Hotel tilbyr et godt utvalg av mat- og drikke. Lokale og nærproduserte råvarer benyttes i stor grad for å gi gjestene den ultimate matopplevelsen. 
Restauranten finner du i 1. etg. 

Åpningstider: 

Lunsj à la carte: kl 12:00 - 16:00 
Middag à la carte: kl 16:00 - 22:00 (søn 21.00) 

Smørbrød og kakedisk åpen fra kl 10:00.
Kjøkkenet stenger 30 minutter før stengetid i restauranten. 

For mer informasjon og meny, se restaurantens hjemmeside

Grillplasser 

Flere steder i parken er det tilrettelagt med kullgriller som kan tas i bruk, og det er bare å slenge seg nedpå plenen eller en benk for å innta det medbrakte måltidet. Du kan også benytte engangsgrill og kaste disse i egne containere etter bruk. Det er plassert ut tre containere for engangsgriller i parken.   

Spisesteder i Brumunddal

Brumunddal har en rekke restauranter og serveringssteder, og kan by på alt fra herlig kaffe og ferske brød til de lekreste gourmetretter. Se oversikt over alle spisestedene i Brumunddal her.

Se oversikt over alle spisestedene i Brumunddal her. 

 

Foto: Robert Eik