Tog

Brumunddal stasjon ligger langs Dovrebanen mellom Oslo og Trondheim. Her kjøres intercitystrekning R10 mellom Lillehammer og Drammen med avgang hver time til/fra Brumunddal i ukedagene, med noen færre avganger på lørdager, søndager og helligdager.  

Med RE10 tar du deg enkelt til og fra Lillehammer, Hamar, Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo. Billetter kjøpes på vy.no eller i Vy-appen. 

vy.no eller i Vy-appen finner du også informasjon og kan kjøpe billetter til togreise tur-retur Trondheim – enten som direkterute fra Brumunddal stasjon på Dovrebanen, eller med togbytte på Hamar for ruten via Østerdalen og Røros. 

Buss

Du tar deg enkelt til og fra Brumunddal med buss. Innlandstrafikk kjører daglige avganger til og fra Brumunddal sentrum på disse bussrutene: 

B23 Brumunddal – Hamar – Stange  
B26 Brumunddal – Hamar – Løten  
100 Hamar – Gjøvik  
101 Brumunddal – Moelv  

Det tar ca. 10-15 minutter å gå langs elvepromenaden mellom Mjøsparken og Brumunddal sentrum. Se rutetider med kart og kjøp billett på entur.no eller i Entur-appen. 

Mjøscharter

Destinasjonsservice tilbyr Mjøscharter med rutetrafikk mellom Brumunddal, Hamar, Helgøya og Atlungstad.

Les mer om Mjøscharter

Gjestebåtplasser 

I indre del av Brumunddal båthavn, på begge sider av båtbensin-stasjonen er det gjestebåtplasser. Fortøy båten med snute eller akter inn mot brygga, da blir det plass til flere.