Gjestebåtplasser 

I indre del av Brumunddal båthavn, på begge sider av båtbensin-stasjonen er det gjestebåtplasser. Fortøy båten med snute eller akter inn mot brygga, da blir det plass til flere.  

Tog

Brumunddal stasjon ligger langs Dovrebanen mellom Oslo og Trondheim. Her kjøres intercitystrekning R10 mellom Lillehammer og Drammen med avgang hver time til/fra Brumunddal i ukedagene, med noen færre avganger på lørdager, søndager og helligdager.  

Med R10 tar du deg enkelt til og fra Lillehammer, Hamar, Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo. Billetter kjøpes på vy.no eller i Vy-appen. 

Rutetabell R10

vy.no eller i Vy-appen finner du også informasjon og kan kjøpe billetter til togreise tur-retur Trondheim – enten som direkterute fra Brumunddal stasjon på Dovrebanen, eller med togbytte på Hamar for ruten via Østerdalen og Røros. 

Buss

Du tar deg enkelt til og fra Brumunddal med buss. Innlandstrafikk kjører daglige avganger til og fra Brumunddal sentrum på disse bussrutene: 
 
B23 Brumunddal – Hamar – Stange  
B26 Brumunddal – Hamar – Løten  
100 Hamar – Gjøvik  
101 Brumunddal – Moelv  
 
Det tar ca. 10-15 minutter å gå langs elvepromenaden mellom Mjøsparken og Brumunddal sentrum. Se rutetider med kart og kjøp billett på entur.no eller i Entur-appen.  
 
Mjøscharter
 
Destinasjonsservice tilbyr Mjøscharter med rutetrafikk mellom Mjøsbyene Brumunddal, Hamar og Gjøvik. Det er også av- og påstigning på Helgøya, Jessnes og Atlungstad.
 
Mjøscharter går i rute tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag fra 21. juni - 21. august 2022.