Vi har den store gleden av å presentere en perlerekke av artister under Mjøsparken Live 2024: CC Cowboys, DDE, Emelie Hollow, Gaute Ormåsen, Cecilia Vennersten, Randi Oline og Lill Regine Skaug. Alle disse kan du oppleve på én og samme kveld!

–  Konserten med Hellbillies i sommer trakk 5300 publikummere, og nå gleder vi oss veldig til en ny runde. Mjøsparken er fantastisk, og dette blir ikke bare en konsert, men en festivalkveld. Aslak Haugen sa det i fjor; Mjøsparken er en av de fineste konsertarenaene i Norge. Jeg gleder meg helt eksepsjonelt. Vi har med noen av Norges beste og mest populære liveband gjennom årene. Det er bare å glede seg, sier kommunedirektør Jørn Strand

Earlybird-billetter i salg nå

Festivalkvelden holdes i Mjøsamfiet, som har hele 2.100 unummererte sitteplasser i tillegg til ståplasser på festivalsletta. Billettene ligger nå ute, og har du tenkt deg på konsert lønner det seg å kjøpe dem tidlig.

– Vi har i dag lagt ut earlybird-billetter til kr 595,-. Det finnes vel ikke finere julegave enn dette, sier Monica Østenheden, leder for utviklingsavdelingen.

Mange artister vil til Mjøsparken

–  Vi har sett noen fantastiske bilder fra Mjøsparken etter Hellbillies-konserten, og jeg har hatt gleden av å bo på Wood Hotel noen ganger. Fy fillern for en flott arena Mjøsparken er! DDE gleder seg veldig til å spille i Brumunddal 8.juni, sier Bjarne Brøndbo.

–  Vi lover at folk får høre de største hitene til DDE, «Vinsjan på kai», og selvfølgelig E6. Det blir DDE i kjent stil, påpeker Brøndbo. 

–  De store artistene i Norge har hørt om, og har lyst til å spille i Mjøsparken. Vi merker at ryktet går foran oss når vi ringer managementene. Under festivalkvelden 8. juni utvider vi lengden på kvelden både med flere artister og lengre tidsrom. Arrangementet åpner kl. 16, og det spilles musikk fram til kl 00.30 på natta. Nå skal vi synge og danse hele natta gjennom, sier rådgiver Henriette Enger. 

Løfter lokale artister

–  Denne kvelden skal ikke bare by på de rutinerte banda, men også unge stemmer. Derfor har vi med oss Emelie Hollow, kjent for låta «Lily», som er streamet 3 milliarder ganger. Hun skal være med på Hver gang vi møtes neste år, og spås å bli den nye Emma Steinbakken, sier Østenheden. 

–  I tillegg har vi med vår egen Lill Regine Skaug, som var The Voice-deltaker i 2023, og Gaute Ormåsen. I år har Gaute med seg en Norgeskjær artist; Cecilia Vennersten. Vi gleder oss veldig til å høre de to sammen. 

Billettene ligger ute, og det er førstemann til mølla! Kjøp billetter på Ticketmaster. 


Konserten har 18 års aldersgrense.