Familieteater, Barnetimen for de minste, allsang og opplevelser står på programmet gjennom hele sommeren. Ute på tunet kan barna hilse på søte husdyr, og i Snekker Andersens verksted kan de snekre gaver til tanter, onkler og besteforeldre. Men Prøysenhuset kan besøkes gjennom hele året, og byr på opplevelser som er like aktuelle for alle generasjoner!

Sommer i Prøysen

Fra 1. juli til 7. august arrangeres festivalen «Sommer i Prøysen» med opplevelser og aktiviteter for store og små. La dere engasjere av familieteateret og hør om Alf prøysens oppvekst i programposten, «Dørstokken heme». Hils på dyrene i Kusvea, gå på oppdagelsesferd i Mikkelikskiskogen og besøk Frøken Kråke i Nøttelitens klatreløype. Kafe Julie serverer deilig mat og drikke gjennom hele festivaldagen. Alle opplevelser og aktiviteter er inkludert i dagsbilletten.

Konsertopplevelser

Vil du på konsert i sommer bør du ta en titt på konsertrekken under Sommer i Prøysen. Fire velrennomerte artister står på utescenen for å skape gode, etterlengtede musikkopplevelser sammen med publikum:
 
Eva Weel Skram | 9. juli kl. 19.30
Tipping for'n far | 16. juli kl. 19.30
Maj Britt Andersen | 23. juli kl. 18.00
Jarle Bernhoft | 6. august kl. 19.30

Les mer på Proysenhuset.no