Familieteater, Barnetimen for de minste, allsang og opplevelser står på programmet gjennom hele sommeren. Ute på tunet kan barna hilse på søte husdyr, og i Snekker Andersens verksted kan de snekre gaver til tanter, onkler og besteforeldre. Men Prøysenhuset kan besøkes gjennom hele året, og byr på opplevelser som er like aktuelle for alle generasjoner!

Sommer i Prøysen 2024

Fra 1. juli til 31. juli arrangeres festivalen «Sommer i Prøysen» med opplevelser for store og små. Programmet er variert, og har mye å by på for alle generasjoner. La dere engasjere av familieteater og aktiviteter som tilbys i dagsprogrammet, og hils på søte husdyr ute på tunet. Gå på oppdagelsesferd i Mikkelikskiskogen og besøk Frøken Kråke i Nøttelitens klatreløype. Kafe Julie serverer deilig mat og drikke gjennom hele festivaldagen. Alle opplevelser og aktiviteter er inkludert i dagsbilletten.

Konsert- og teateropplevelser

Vil du på konsert i sommer bør du ta en titt på konsertrekken under Sommer i Prøysen. Både Daniel Kvammen, Ingrid Bjørnov og Wenche Myhre vil entre utescenen i løpet av sommeren for å skape gode musikkopplevelser sammen med publikum. I tillegg kan du se jubileumsforestillingen "Vi feirer Alf Prøysen – hyllest og humor i 110". 

Les mer på Proysenhuset.no