Familieteater, Barnetimen for de minste, allsang og opplevelser står på programmet gjennom hele sommeren. Ute på tunet kan barna hilse på søte husdyr, og i Snekker Andersens verksted kan de snekre gaver til tanter, onkler og besteforeldre. Men Prøysenhuset kan besøkes gjennom hele året, og byr på opplevelser som er like aktuelle for alle generasjoner!

Sommer i Prøysen 2023

Fra 1. juli til 13. august arrangeres festivalen «Sommer i Prøysen» med opplevelser for store og små. Programmet er variert, og har mye å by på for alle generasjoner. La dere engasjere av familieteater og aktiviteter som tilbys i dagsprogrammet, og hils på søte husdyr ute på tunet. Gå på oppdagelsesferd i Mikkelikskiskogen og besøk Frøken Kråke i Nøttelitens klatreløype. Kafe Julie serverer deilig mat og drikke gjennom hele festivaldagen. Alle opplevelser og aktiviteter er inkludert i dagsbilletten.

Konsert- og teateropplevelser

Vil du på konsert i sommer bør du ta en titt på konsertrekken under Sommer i Prøysen. Både Trygve Skaug, Bjørn Eidsvåg og Hanne Krogh vil entre utescenen i løept av sommerene for å skape gode musikkopplevelser sammen med publikum. I tillegg blir det "Trost i taklampa" som fremføres av den tilrettelagte teatergruppen Skarruværravilduværra på teaterscenen inne, og revyen "Næsning på Hamar Mart'n" med fem forrykende musikalartister på scenen og et imponerende band som vil sørge for at det kommer til å svinge.

Les mer på Proysenhuset.no