Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Oppdag Ringsaker

Ringsaker er kjent som Prøysenkommunen, som matkommunen og som den næringsvennlige kommunen. Mjøsa gir Ringsaker 11,4 mil med strandlinje og fantastiske muligheter for rekreasjon og opplevelser – omgitt av det vakre kulturlandskapet Ringsaker er så kjent for. 

Sjusjøen og Ringsakerfjellet har Norges beste skiløyper og er en populær destinasjon for innbyggere, hytteturister og andre besøkende. I snitt er det 180 villsnødager med oppkjørte turløyper på Sjusjøen. 

De koselige småbyene Brumunddal og Moelv er i stadig utvikling, og det er et variert og mangfoldig bo- og kulturtilbud i kommunen. 

Vi ønsker velkommen til Ringsaker – besøk oss for en dag eller bli for alltid!

Les mer om Ringsaker på Ringsaker kommunes nettside.

Sjusjøen ringsaker

Sjusjøen - opplevelser hele året

Oppdag hva Sjusjøen har å by på om sommeren! Du kan for eksempel bli med Mesna Islandshest på ridetur over fjellet, eller med Sjusjøen Huskytours på hundekjøring med trollvogner.

Les mer
Tretopptur

Tretopphytter - gir minner for livet

I Ringsaker er det ikke bare én, men to aktører, som tilbyr overnatting i trærne, høyt over bakken! Det er en helt spesiell følelse å sove i et tre, tett på naturen. Her har du fugler og ekorn rett utenfor vinduet, og noen er så tamme at de kan mates fra hånda.

Les mer