Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Praktisk info

Ta med familie og venner og tilbring en hel dag i parken. Her er det muligheter for både bespisning og overnatting, og du finner opplevelser både stor og liten vil sette pris på. Du kommer deg til parken med både tog, buss, båt og bil. Mulighetene er mange! 

Parkering ved Mjøsparken

Parkering

Det er flere parkeringsmuligheter ved Mjøsparken. I kartet er alle parkeringsområdene markert. Det er også mulig å lade elbilen i nærheten.

Les mer
City Mjøsparken_nettsidetilpasset

Spisesteder

I Mjøsparken finner du City Mjøsparken som serverer lette og smaksrike sommerretter. Det er også kort vei til Wood Hotel, hvor hotellrestauranten har et rikholdig utvalg. Mjøsparken er også tilrettelagt med grillplasser om du ønsker å tilberede maten selv.

Les mer
Mjøsparken båtplass

Transport

Til Mjøsparken kan du reise med både båt, buss og tog. Det er bare noen minutters rusletur mellom jernbanestasjonen i Brumunddal og Mjøsparken. 

Les mer
Toalettanlegg Mjøsparken Ringsaker

Toaletter

Toalettanlegget er åpent fra kl. 07:00 – 22:00, og er automatisk låst utenfor dette tidsrommet.  

Dersom man ønsker å benytte toalettet utenom åpningstid, kan man bruke bankkort for å komme seg inn. Dette er gratis, men man må bruke kort og kode for å åpne døren. Det er renhold hver dag i sesong, inklusive helg.  

Les mer
Overnatting Sveinhaug gård

Overnatting

I Ringsaker er det mange flotte overnattingsmuligheter. Du kan bo rett ved siden av parken på Wood Hotel Mjøstårnet – verdens høyeste trebygning. Eller kanskje du vil bo i en tretopphytte eller på en Mjøsgård? Vi tilbyr noe for enhver smak.

Les mer
Turistkontoret i Brumunddal

Turistkontor

Ønsker du å se mer av Ringsaker og regionen? På turistkontoret hjelper de deg gjerne med å finne de gode spisestedene, de hyggelige overnattingsstedene eller noen av de mange severdighetene som finnes i nærheten av Mjøsparken. Turistkontoret tilbyr også utlån av et utvalg av bøker. 

Les mer
BUA Ringsaker

Utlån og leie

Hos BUA Ringsaker kan både de som bor i kommunen og de som er på besøk, låne topp moderne sportsutstyr helt gratis. Her finner du det utstyret som trengs for aktive dager i Mjøsparken og Ringsaker for øvrig. 

Les mer
Mjøsas hvite svane ved Skibladnerbrygga i Mjøsparken

Skibladner

Skibladner er verdens eldste rutegående hjuldamper i fortsatt drift med passasjertrafikk. Her kan du stige om bord og oppleve nøyaktig det samme som på Bjørnstjerne Bjørnsons tid, for mer enn 160 år siden. 

Les mer
Ved gjestebrygga kan du enket fylle drivstoff og tømme septiktanken

Marina

Innerst i Brumunddal båthavn finnes både gjestehavn og et ubemannet døgnåpent drivstoffanlegg.

Les mer
Mjøscharter

Mjøscharter

Destinasjonsservice tilbyr Mjøscharter med rutetrafikk mellom Mjøsbyene Brumunddal, Hamar og Gjøvik, med av- og påstigning også på Helgøya, Jessnes og Atlungstad.  

Les mer