Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Brumunddal

Kun en kort gåtur fra Mjøsparken ligger Brumunddal sentrum med levende gater og torg, blomstrende handel og spennende spisesteder. Her finner du alt fra kjedebutikker til nisjeforretninger, og på torget arrangeres ofte aktiviteter for barnefamilier og andre besøkende. 

Brumunddal har flere restauranter og serveringssteder for enhver smak – og kan by på alt fra nybakt brød til sushi. Mange av restaurantene og kafeene byr på kortreise delikatesser, med råvarer fra kulturlandskapet som omgir byen. Du kan sitte ned på uteserveringen, eller ta med deg en matbit tilbake til Mjøsparken. 

Ønsker du en tur innom sentrum vil elvepromenaden langs Brumunda lede deg til byen.

Spisesteder Brumunddal Ringsaker kommune

Spisesteder i Brumunddal

Brumunddal har en rekke restauranter og serveringssteder, og kan by på alt fra herlig kaffe og ferske brød til de lekreste gourmetretter. Mange av restaurantene og kafeene byr på kortreiste delikatesser, med råvarer fra kulturlandskapet som omgir byen. 

Les mer
Foto: Ricardo Foto

Handel i Brumunddal

Kun en kort spasertur fra Mjøsparken finner du et mangfold av kjede- og nisjebutikker i ulike bransjer. Serviceinnstilte fagfolk er til stede for å gi deg en god opplevelse. 

Les mer
Ringsaker kommune

Turmuligheter

Med både åssider og Mjøsa tett på, byr det seg et mangfold av flotte turmuligheter i nærområdet til Brumunddal. For eksempel belønnes fotturer til Bjørgeberget, Høsbjørkampen og Bangsberget med fantastisk utsikt. Andre turmål i nærheten kan skilte med vakkert kulturlandskap, koselige skogsstier eller utmark som rammer rundt turen, og det finnes rikelig av områder å ta for seg for den som vil ut og gå. 

Les mer